Hem
Om oss
Nyheter
Sortiment
Fisk och skaldjur
Fågel och Fastfood
Inspiration
Kvalité & Miljö
För kunder
Kockens Kalaskyckling med feta & oliver
Ingredienser
4 portioner
4-5 st
kycklingfiléer
2 st
vitlöksklyftor
1 st
gul lök
250 g
färsk eller tinad bladspenat
1 dl
hönsbuljong
1 dl
créme fraiche
75 g
fetaost
12 st
svarta oliver
Olivolja
Svartpeppar, salt
Gör så här
Stek filéerna färdiga och krydda. Dela eventuellt i mindre bitar.
Skala och hacka löken. Fräs löken och spenaten i olja.
Rör i buljongen och créme fraichen. Lägg i kycklingen och låt allt puttra några minuter. smula ner osten och lägg i oliverna.
Smaka av med peppar och salt.
Servera till pasta eller ris.
Would you like to visit this page in another language?
Click here to translate the page
Kontakta oss
Contact us