Kockens Kalaskyckling med feta & oliver

Krydd tillbehor

Ingredienser

4 portioner

  • 4-5 st kycklingfiléer
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • 250 g färsk eller tinad bladspenat
  • 1 dl hönsbuljong
  • 1 dl créme fraiche
  • 75 g fetaost
  • 12 st svarta oliver
  • Olivolja
  • Svartpeppar, salt

Gör så här

  1. Stek filéerna färdiga och krydda. Dela eventuellt i mindre bitar.
  2. Skala och hacka löken. Fräs löken och spenaten i olja.
  3. Rör i buljongen och créme fraichen. Lägg i kycklingen och låt allt puttra några minuter. smula ner osten och lägg i oliverna.
  4. Smaka av med peppar och salt.
  5. Servera till pasta eller ris.

Would you like to visit this page in another language? Click here to translate the page