Hem
Om oss
Nyheter
Sortiment
Fisk och skaldjur
Fågel och Fastfood
Inspiration
Kvalité & Miljö
För kunder
Kockens Kalaskyckling med feta & oliver
Ingredienser
4 portioner
4-5 st
kycklingfiléer
2 st
vitlöksklyftor
1 st
gul lök
250 g
färsk eller tinad bladspenat
1 dl
hönsbuljong
1 dl
créme fraiche
75 g
fetaost
12 st
svarta oliver
Olivolja
Svartpeppar, salt
Gör så här
Stek filéerna färdiga och krydda. Dela eventuellt i mindre bitar.
Skala och hacka löken. Fräs löken och spenaten i olja.
Rör i buljongen och créme fraichen. Lägg i kycklingen och låt allt puttra några minuter. smula ner osten och lägg i oliverna.
Smaka av med peppar och salt.
Servera till pasta eller ris.
Would you like to visit this page in another language?
Click here to translate the page
Kontakta oss