Kvalitet & Miljö

Royal Foods är ett företag som står för god kvalitet till bästa pris.

Detta uppnår vi genom att ta ansvar för våra produkters kvalitet via nära samarbete och höga krav på våra producenter.

Vi är certifierade med IP Livsmedel av KIWA, vilket visar att vi har ett väl fungerande HACCP-system samt ett egenkontrollprogram.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) är ett system för att kontrollera de faror som kan innebära en betydande risk i verksamheten.

IP-certifieringen syftar till trygghet och konkurrenskraft, vilket både underlättar affärer och förebygger problem. Vi är dessutom certifierade enligt MSC:s spårbarhetsstandard för fisk och skaldjur, och innehar certifikat som ger oss rätt att hantera och marknadsföra ASC-märkta produkter (ASC CoC Module).

Fullständig information om vårt scope publiceras på www.msc.org respektive www.asc-aqua.org.

Vår produktion motsvarar våra kunders högt ställda krav.

Samtliga av våra samarbetspartners och produktionsanläggningar är BRC-certifierade, samt – gällande seafood – MSC-certifierade (för vildfångad fisk och skaldjur) och ASC-certifierade (för odlad fisk och skaldjur) av Intertek. Detta är ett bevis på att vi uppfyller internationella standarder för ett välskött och uthålligt fiske.

Tillsammans ska vi hjälpas åt för att skydda fiskbestånden för framtiden.

Intervju tillsammans med Sverigechefen för MSC, Carl Dahlman kring fördelarna med vildfångad lax.

Produktion av laxfile
Produktion av torsk

Certifikat & Diplom

Vi vill värna om en hållbar framtid

IP Livsmedel Grundcertifiering

MSC-certifikat

ASC-certifikat

Vi har blivit utsedda till”Framgångsrikt Företagande”

Vi har högsta kreditvärdighet hos UC

Select your language:

Engelsk flag
EN
Svensk flag
SV